Hae tapahtumia

Alkaen Asti
Tyyppi
Paikka Kartta
Otsikko Kuvaus
Yhteyshenkilo Yhteystieto

Hakutulokset

Alkupaiva: 19.11.2020 Alkuaika: 12:00:00
Loppupaiva: 15.4.2021 Loppuaika: 23:00:00
Paikka: Pukala Kartta:Tyyppi: yhteislenkki
Otsikko: Timo Sildin pitkä suunnistustreeni
Kuvaus:

Treeni kolmena karttana löytyy täältä itse tulostettavaksi ja omaan aikaan juostavaksi: https://drive.google.com/drive/folders/1d3ZUwDGKzYoeTl7gaN5wJdghl5rh4n_i?usp=sharing

Timo Sildin kuvaus treenistä: "Alussa pätkä SM-erikoispitkiltä, että saisi sen pitkän välin. Sen jälkeen rytminvaihdos ja lyhyt mikrosuunnistus, jonka jälkeen viivasuunnistusta keskittymiseksi. Viivasuunnistuksen jälkeen taas rytminvaihdos ja toinen lyhyt mikrosuunnistus. Vähän normisuunnistusta sen jälkeen ja kolmas tarkka mikrosuunnistus taimikossa, jonka lopussa alamäkiväli rohkeasti (vihreä viiva). Sitten vähän keskimatkan tyyppistä normisuunnistusta, jonka jälkeen vihreällä viivalla suuntaväli (mahdollisimman suora). Sen jälkeen suunnistus kotiin. Rasteilla punakeltaiset nauhat."

Koko treenin mitta on noin 13km, mutta selvästi lyhemmän treenin voi tehdä aloittamalla Koukkujärventieltä kartan keskeltä tai Jauhonmaa kautta kartan länsireunalla. Tai käy osissa useampana päivinä. Pääreitti on 1:10000 mittakaavassa tulostettuna, mikro-o kartat taitaa olla 1:5000.

Maastossa kannattaa käydä viikonloppuisin ensisijaisesti iltapäivisin niin ei ole hirvenmetsästyksen kanssa samaan aikaan. Viikolla voi toki käydä koska vain.
Linkit:
    PDF kartat omatulostukseen
Yhteyshenkilo: Tero Kopra Yhteystieto:
Muokkaa Kopioi Luo uutinen
Lähetä sähköposti

Alkupaiva: 30.12.2020 Alkuaika: 01:00:00
Loppupaiva: 30.4.2021 Loppuaika: 23:59:00
Paikka: Riutantie 1, Orivesi Kartta: Aakkola Tyyppi: muu
Otsikko: Aakkolan maili jne.
Kuvaus: 1,5km rata Aakkolan parhaassa mäessä. Lisäksi samasta kohtaa kaksi muuta verryttelyrataa eri maastonosassa: 2,1km ja pidempi 4,1km. Rastit merkattu sinipunaisilla nauhoilla. Osalla rasteista myös heijastinputki (käytetty puoliksi samoja rasteja kuin SM harjoitusradalla). Radat JRV/Marko Pitkänen suunnittelemia.

Parkki ysitien levähdyspaikalla, lähin navigointi osoite Riutantie 1, Orivesi Ysitiellä on keskikaide parkkipaikan kohdalla: Oriveden suunnasta tullessa täytyy kiertää kaide esim. Karttiminjärvi-nimistä tietä pitkin. Parkista on ratojen lähtöön ja maaliin noin 1.5 km metsäautotietä pitkin. HUOM! Ei suositella ajaa autolla lähtö- ja maalipaikalle, metsäautotien keskellä on ollut ainakin vielä syksyllä kivi, johon voi kolhia auton pohjan. Jos kuitenkin yrität suoraan lähtöpaikalle, aja varovasti.


Linkit:
    PDF kartat omatulostukseen
Yhteyshenkilo: Tero Kopra Yhteystieto: 0405236721
MuokkaaKopioiLuo uutinen
Lähetä sähköposti