Suunnistuksen SM-erikoispitkä Orivedellä

 • Väliaikojen etsijöille
  Olemme saaneet palautetta, että väliajat ovat olleet hukassa joillakin kilpailijoilla. Väliajat ovat löytyneet eilisestä asti useasta paikasta: Perinteinen muoto sivuilla Tulokset ja Väliajat Tulospalvelun alla Rastiväliajat Online-tulospalvelussa Rastiväliaika-analyysi O-skillsissä Toivottavasti näistä löytyy mieleinen tapa.
 • Väliajat O-skillsissä
  SM-erikoispitkän väliaika-analyysi löytyy O-skills palvelusta. Analysoi siis suorituksesi tällä erinomaisella työkalulla!
 • Kuntosuunnistuksen tulokset
  Kuntosuunnistuksen tulokset ja väliajat julkaistu täällä.
 • Onnea voittajille!
  Naisten sarjan voittoon juoksi Jämsän Retki-Veikkojen Merja Rantanen ennen Pohjantähden Kirsi Nurmea ja Hiidenkiertäjien Jenny Patanaa. Miesten sarjan nopein oli virolainen Timo Sild. Suomen mestariksi juoksi ensimmäistä kertaa Turun Metsänkävijöiden Jussi Suna, hopealle Angelniemen Ankkurin Mikko Sirén ja pronssille Ikaalisten Nousevan-Voiman Juho Ylinen. Tulevaisuuden huippujen harjoittelua tukemaan D/H18 voittajat saivat uudet nastarit (VJ Bold). D18 […]
 • Reitit reittihärveliin
  Kiitos kaikille osallistujille! Reittihärveli on nyt avattu täällä, . Emme päässeet tänään nauttimaan GPS-seurannasta, mutta kannustamme mahdollisimman aktiiviseen reittien lataamiseen näin jälkikäteen. Kisapalaute-lomake on nyt myös auki. Kaikki kisapalaute on tervetullutta ja auttaa kehittämään järjestelyjä tulevia vuosia varten.

Karttanäytteitä

Harjoituskieltoalue

Kisakuvia

Linkit valokuvaajien sivuille, päivityksiä luvassa.

”Suunnistuksen erikoispitkän SM-kisat lokakuussa 17.10.2020 (varapäivä sunnuntai 18.10.2020).”

Muista ilmoittautua Irmassa!